white

κατασκευη ιστοσελιδων και διαφημιση

Υπηρεσίες σχεδιασμένες για εσάς

Αφήστε το πάνω μας

Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο σύγχρονων υπηρεσιών, με στόχο της ενίσχυση της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα πλέον είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Για το λόγο αυτό, στο digitalpro μπορείτε να αποκτήσετε αποτελεσματικά και με συνέπεια τη δική σας επίσημη ιστοσελίδα. Μπείτε δυναμικά στο χώρο του internet marketing με μία εξέχουσα διαδικτυακή παρουσία που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ταχύτητας και μοντέρνου σχεδιασμού.

Μαζί θα οργανώσουμε την ιδέα και τους στόχους έγκαιρα και μεθοδικά, κι εμείς θα σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα!

Κατασκευή eshop

Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπερισχύουν αφού δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 24/7 όλες τις μέρες του χρόνου. 

Είναι καιρός να εκμεταλλευτείτε κι εσείς τις δυνατότητες που παρέχει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θα μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα σας σε χιλιάδες πελάτες, θα τους δίνετε την επιλογή να τα αγοράσουν και να τα παραλάβουν στο χώρο τους. Τόσο απλά. 

Μη διστάζετε λοιπόν, κάντε εσείς το απαραίτητο πλέον βήμα για την επιχείρησή σας και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας στην κατασκευή και διαχείριση τους eshop σας να σας δίνουμε την υποστήριξη και τις συμβουλές που θα χρειαστείτε.

Προσφορά: Κατασκευή eshop

μόνο με 1000€

Ανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Εάν έχετε ήδη επίσημη ιστοσελίδα αλλά χρειάζεστε ανανέωση, επικοινωνήστε μαζί μας.
Εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας ακόμη πιο μοντέρνα, λειτουργική και σωστά δομημένη ώστε να έχετε μία καλύτερη εμφάνιση, ταχύτητα, ασφάλεια και κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

SEO

Search engine optimization είναι η σωστή καταχώριση του περιεχομένου ενός website στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, δηλαδή στη Google.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πιο σημαντικό ακόμα και από την πληρωμένη διαφήμιση. Η σωστή δομή του περιεχομένου αλλά και το ποιοτικό περιεχόμενο, αναγνωρίζονται από τους αλγόριθμους της Google και ως αποτέλεσμα έχουμε την ανώτερη κατάταξη στα αποτελέσματα μετά από μία αναζήτηση.  Χωρίς το σωστό αλλά και το σωστά δομημένο περιεχόμενο μπορεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε διαφημιστικές καμπάνιες και προωθήσεις, χωρίς η Google να αναγνωρίζει την ιστοσελίδα σας σαν ποιοτικό website που αξίζει να το ανεβάσει στην κατάταξη. 

Εμείς θα βρούμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που αναζητάει ο εν δυνάμει πελάτης σας, ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Θα βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο της σελίδας σας και θα καταχωρίσουμε τους χάρτες ιστοτόπου σας ώστε να καταχωριθούν αποτελεσματικά όλες οι σελίδες του website σας.

Έτσι το περιεχόμενό σας θα είναι σχετικό με τους όρους που αναζητούν οι χρήστες και η ιστοσελίδα σας θα ανέβει στα αποτελέσματα!

Προώθηση ιστοσελίδας

Μέχρι μία ιστοσελίδα να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και φήμη, πρέπει να φροντίσει να προωθηθεί στα κατάλληλα σημεία στο διαδίκτυο ώστε να “δυναμώσει” τη διαδικτυακή της παρουσία.

Εμείς θα κάνουμε έρευνα για το διαδικτυακό σας ανταγωνισμό και θα σας προτείνουμε λύσεις που θα έχουν πραγματικά αποτελέσματα.
Μαζί θα αποφασίσουμε ποια είναι τα σωστά σημεία για να διαφημιστείτε και ποια είναι η κατάλληλη συχνότητα διαφήμισης. Έτσι, με την κατάλληλη  στρατηγική marketing, θα πετύχουμε μεγάλη αύξηση του traffic της σελίδας σας, δηλαδή της κίνησής της, αλλά και των conversions, δηλαδή το να φτάνει ο χρήστης στον τελικό στόχο που μπορεί να είναι πχ. η αγορά της υπηρεσίας σας ή του προϊόντος σας.

Social media marketing

Τα social media είναι από τα πιο σημαντικά κανάλια online διαφήμισης. Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook και το Instagram κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. 

Μαζί θα δημιουργήσουμε ή θα ενημερώσουμε τις σελίδες σας στα πιο δημοφιλή social media και θα οργανώσουμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο budget που θέλετε! Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και την αμεσότητα των social media και διαφημιστείτε με τους πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους!

Προσφορά: Social media posts & stories

μόνο με 59€/μήνα

Συντήρηση / μεταφορά ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα είναι ένας “ζωντανός οργανισμός” που χρειάζεται την κατάλληλη συντήρηση. Για να διατηρήσει την ασφάλειά του αλλά και τη σωστή του λειτουργία ένας ιστότοπος χρειάζεται να γίνονται οι κατάλληλες ενημερώσεις των ενσωματωμένων προγραμμάτων της καθώς και οι κατάλληλες τροποποιήσεις στην εμφάνισή της ώστε να προσαρμόζεται στα δεδομένα. 
Επίσης, τα πάγια έξοδα φιλοξενίας της και της διατήρησης του ονόματός της είναι κάτι που πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας για να μην ξοδεύετε μία περιουσία χωρίς λόγο.

Εμείς σας προσφέρουμε στο χαμηλότερο δυνατό κόστος τα έξοδα συντήρησης της σελίδας σας και θα βρούμε για εσάς το κατάλληλο hosting που θα εξυπηρετεί και την ιστοσελίδα σας αλλά και τον προϋπολογισμό σας

Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα, αλλά τα έξοδα συντήρησής της σας φαίνονται πολλά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μία προσφορά για το πώς μπορείτε να διατηρείτε την online παρουσία σας χωρίς να σας στοιχίζει ο κούκος, αηδόνι!

Brand name & logo design

Σχεδιάζουμε για εσάς το λογότυπο και συνολικά την εταιρική ταυτότητα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και θα στέκεται άρτια σε κάθε ψηφιακή ή έντυπη σύνθεση. Με βάση το ύφος και τις υπηρεσίες σας, θα δημιουργήσουμε μαζί ένα brand name που θα έχει χαρακτήρα, θα είναι αναγνωρίσιμο και θα προσδίδει κύρος στις υπηρεσίες σας!

Κατόπιν αιτήματος, σχεδιάζουμε επίσης τις σας επαγγελματικές κάρτες, τα επιστολόχαρτα, τους φακέλους και τα φυλλάδια που πιθανώς θα χρειαστείτε για μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη προώθηση της νέας σας εταιρικής ταυτότητας!

Φωτογράφιση χώρων & προϊόντων

Οι όμορφες φωτογραφίες παίζουν σημαντικό ρόλο στο να φαίνεται μία ιστοσελίδα σύγχρονη. Οι αναλύσεις των οθονών πλέον είναι αρκετά υψηλές, επομένως οι φωτογραφίες είναι σημαντικό να είναι υψηλής ανάλυσης και σωστά φωτισμένες ώστε να αναδεικνύεται το περιεχόμενό τους. Αν μη τι άλλο, μία επαγγελματική φωτογραφία εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία!

Εμείς μπορούμε να φωτογραφίσουμε το χώρο σας ή τα προϊόντα σας κατόπιν αιτήματος, ώστε να τα παρουσιάσουμε άρτια στην ιστοσελίδα σας.

QR MENU

Πρόκειται για την online παρουσία του καταλόγου σας. Οι πελάτες σας θα κάνουν scan στο QR CODE που θα τους παρέχετε και αμέσως θα μεταφέρονται στη σελίδα που θα είναι αναρτημένο το μενού της επιχείρησής σας!

Λόγω του κορωνοϊού πολλές επιχειρήσεις στράφηκαν προς εναλλακτικούς τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών τους ώστε να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουν όσο γίνεται την  πρακτικότητα.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της χρήσης έξυπνων συσκευών και πρόσβασης στο διαδίκτυο από το μεγαλύτερο μέρος των πελατών τους, έδωσε την ιδανική λύση του online QR καταλόγου.

Θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της γλώσσας του μενού, κουμπί για να σας αφήσουν κριτική στο Tripadvisor και κουμπί για άμεση κλήση!

Το QR MENU θα προσαρμόζεται στη συσκευή του κάθε πελάτη ώστε να φαίνεται άρτια σε κάθε ανάλυση από tablet μέχρι smartphone. Θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα αλλαγές σε τιμές, προϊόντα και ότι άλλο χρειαστεί, χωρίς περιττά έξοδα επανεκτύπωσης και βιβλιοδεσίας των χειροπιαστών σας καταλόγων.

Το QR MENU λόγω της ανέπαφης τεχνολογίας που χρησιμοποιεί, συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια  και την προστασία της υγείας των πελατών σας, αφού αποφεύγεται η μετάδοση του Covid-19 και άλλων ιών μέσω των καταλόγων.

Ξεκινήστε σήμερα!

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι τώρα! Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της online παρουσίας και εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας.