white

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας

Αποκτήστε την ιστοσελίδα
που πάντα ονειρευόσασταν!

Η παρουσία μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο στην εποχή μας είναι απαραίτητη. Πλέον, οι υποψήφιοι πελάτες σας θα προτιμήσουν να αναζητήσουν την ιστοσελίδα σας στο internet ώστε να έχουν μία πιο σφαιρική και άμεση ενημέρωση για το τι υπηρεσίες ή προϊόντα παρέχετε, τις τιμές τους και τη διαθεσιμότητά τους.

Γι’ αυτό το λόγο, στο digitalpro.gr αναλαμβάνουμε κατασκευή ιστοσελίδων παρέχοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βασισμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ελάτε να συζητήσουμε την ιδέα σας και να σας προτείνουμε λύσεις που θα βοηθήσουν όχι μόνο εσάς, αλλά και τους πελάτες σας!

Σελίδα παρουσίασης

Σελίδα παρουσίασης

Μία σελίδα στην οποία θα παρουσιάζετε τις υπηρεσίες σας, τις ιδέες σας, τα προϊόντα σας και ο χρήστης θα μπορεί να τα δει αναλυτικά. Η διαφορά με το eshop είναι πως ο πελάτης δε μπορεί αγοράσει τα προϊόντα και να πραγματοποιήσει χρηματική συναλλαγή μέσα στην ιστοσελίδα. 

Ενδιαφέρομαι για σελίδα παρουσίασης

Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Σε ένα eshop ο χρήστης μπορεί να δει τα προϊόντα σε στυλ καταλόγου, με τιμή, φωτογραφίες, να κάνει "Προσθήκη στα αγαπημένα" και "Προσθήκη στο καλάθι". Στη συνέχεια, αν το επιθυμεί, μπορεί να  πραγματοποιήσει την αγορά του.

Ενδιαφέρομαι για eshop

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης;

Web Design

Μοντέρνος σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας που θα ακολουθεί τις τάσεις στο web design αλλά παράλληλα θα είναι φιλική προς το χρήστη και απόλυτα λειτουργική.

Responsive Design

Σήμερα η κατασκευή ιστοσελίδων προϋποθέτει τη σωστή εμφάνιση και προσαρμογή σε όλες τις συσκευές. Γι’ αυτό και το responsive design έρχεται για να εξασφαλίσει τη συνέπεια στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε desktop, laptop, tablet και smartphones.

Βελτιστοποίηση SEO

Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και βελτιστοποιούμε το βασικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε οι χρήστες να σας βρίσκουν πιο εύκολα όταν αναζητούν κάτι σχετικό με την επιχείρησή σας.

Analytics

Επισκόπηση των δεδομένων επισκεψιμότητας και πλοήγησης του χρήστη στη σελίδα σας, ώστε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο ή τη δομή του, ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες της επιχείρησής σας ή των προϊόντων σας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να σχηματίσουν μία πιο σφαιρική άποψη, προχωρώντας έτσι και σε μία πιθανή αγορά των προϊόντων/υπηρεσιών σας.
shield-check-line

Ασφάλεια

Ενσωματωμένα προγράμματα όπως δυνατότητα backup, SSL Https content, Firewall Malware protection, Google invisible recaptca τοποθετούνται πάντα από το digitalpro.gr στην κατασκευή ιστοσελίδων για την πλήρη ασφάλεια της σελίδας σας και όλων των δεδομένων της

Off-page SEO

Σύνδεση με τα μέση κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Twitter αλλά και πλατφόρμες για κριτικές και κρατήσεις όπως Google MyBusiness, Tripadvisor, Booking.

Χάρτες Google

Διαδραστικοί χάρτες που θα δείχνουν με απόλυτη ακρίβεια την τοποθεσία της επιχείρησής σας και όλων των σημείων ενδιαφέροντος του χρήστη / υποψήφιου πελάτη σας.

Για τη δημιουργία μία ολοκληρωμένης ψηφιακής εικόνας και προώθησης επιλέξτε ακόμα:

Εταιρική ταυτότητα

Σχεδιασμός ή ανανέωση εταιρικής ταυτότητας και λογότυπου που θα αντιπροσωπεύει και θα δώσει περισσότερη δύναμη στην επαγγελματική εικόνα της επιχείρησής σας, όπως επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέσο διαφήμισης και marketing.

Γλώσσες

Η αυτόματη μετάφραση από το Google Translate δεν είναι πάντα σωστή. Η εμφάνιση του σωστού συντακτικά και γραμματικά περιεχομένου είναι πολύ σημαντική για τη σωστή κατανόηση του περιεχομένου σας από τους χρήστες όταν στο website σας υπάρχει εναλλαγή και σε ξένες γλώσσες.

Keywords research

Αναζητάμε για εσάς τις κατάλληλες λέξεις/φράσεις-κλειδιά που ψάχνει το κοινό το οποίο θέλετε να προσεγγίσετε. Εφαρμόζουμε τη βελτιστοποίηση σε όλη την ιστοσελίδα και ως αποτέλεσμα θα έχετε τη σταδιακή αύξηση του traffic και των conversions στην ιστοσελίδα σας αλλά και τη βελτίωση της κατάταξής σας στα αποτελέσματα της Google!

Ads

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας ή του eshop σας, δημιουργώντας διαφημίσεις επί πληρωμή για τη Google (Google Ads) και για τα social media, Facebook (Facebook Ads), Instagram (Instagram Ads) καθώς και newsletter καμπάνιες ώστε να μένετε πάντα σε επαφή και να ενημερώνετε το κοινό σας.

Ξεκινήστε σήμερα!

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι τώρα! Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της online παρουσίας και εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας.