ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ καταλύματα/ξενοδοχεία

Digitalhotel Standard

Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία & Καταλύματα

Αναβαθμίστε την Ψηφιακή Παρουσία του Ξενοδοχείου ή του Καταλύματός σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δημιουργεί κορυφαίες ιστοσελίδες για ξενοδοχεία και καταλύματα, σχεδιασμένες για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας και να αυξήσουν τις κρατήσεις σας.

PROJECTS

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, από την αρχική ιδέα και τον σχεδιασμό, μέχρι τη φιλοξενία της ιστοσελίδας και τη συνεχή υποστήριξη.

Responsive Design

Η σελίδα που θα σχεδιάσουμε για το κατάλυμά σας θα εμφανίζεται άψογα σε κάθε συσκευή και θα βεβαιωθούμε ότι θα είναι απόλυτα εύχρηστη ακόμα κι αν κάποιος την επισκεφθεί από smartphone ή tablet.

Seo

Οι ιστοσελίδες μας είναι κατασκευασμένες με όλες τις βέλτιστες πρακτικές SEO, εξασφαλίζοντας ότι το ξενοδοχείο σας θα εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και θα προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.

Αυξήστε τις Κρατήσεις σας

Με τη σωστή προβολή και λειτουργικότητα, η ιστοσελίδα σας θα γίνει το κύριο εργαλείο σας για την αύξηση των άμεσων κρατήσεων, μειώνοντας την εξάρτησή σας από τις πλατφόρμες τρίτων.

Βελτιστοποίηση Ταχύτητας

Γνωρίζατε ότι η ταχύτητα της ιστοσελίδας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη κατάταξή της στη Google; Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για να φορτώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ικανοποιώντας έτσι και τις μηχανές αναζήτησης αλλά και τους χρήστες που την επισκέπτονται.

Εντυπωσιακός Σχεδιασμός και Σύγχρονη Παρουσίαση

Αναβαθμίστε την παρουσία του ξενοδοχείου σας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα που συνδυάζει εξαιρετικό σχεδιασμό και υπερσύγχρονη παρουσίαση δωματίων.

Δημιουργούμε κομψές και σύγχρονες ιστοσελίδες που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα και το χαρακτήρα του ξενοδοχείου σας, με έμφαση στην ευκολία χρήσης και την οπτική αρμονία. Επιπλέον, αναδεικνύουμε τα δωμάτια και τις παροχές σας μέσα από υψηλής ποιότητας εικόνες και εικονικές περιηγήσεις, δίνοντας στους πιθανούς πελάτες την αίσθηση ότι ζουν ήδη την εμπειρία της διαμονής τους.

Υπάρχει η δυνατότητα, προαιρετικά, να προσθέσουμε μηχανή κρατήσεων και channel manager.

*στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Ξεκινήστε σήμερα!

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε  την κατασκευή website με σύστημα κράτησης είναι τώρα ! Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της online παρουσίας και εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας.